Naši dárci

Domácímu hospici sv. Mikuláše pomohla už řada lidí, ať už jednotlivci nebo firmy či různé organizace. Jsme jim moc vděčni. Někdo pomáhá pravidelně, někdo pomohl jednorázově, ale vždy nám to udělá velkou radost. A je jedno, zda nám někdo pošle peníze, které využijeme na plat pro zdravotní sestřičku, úhradu energií, nákup léků, kompenzačních pomůcek pro naše klienty či jiné výdaje. Nebo nezištně vyrobí, vytvoří své dílo pro benefiční aukci či napeče perníčky, které využíváme na akcích pro veřejnost. Moc děkujeme všem, kteří na nás v dobrém myslí, přejí nám a žehnají, modlí se za nás a dokonce byly odslouženy i mše svaté.

Pamatujeme si na počátky vzniku, kdy jel kamarád Roman k Boromejkám do Prahy, aby pomohl naložit a odvézt svým nákladním autem darovaný nábytek. A potom jsme se všichni sešli v hospici a nábytek společně stěhovali. Někdo přišel pomoci se stavební úpravou v hospici. Skauti z Brna dovezli ledničku na léky. Další člověk přichystal zdarma raut v rámci představení hospice ve Velkém Meziříčí. A jednou se za námi otočil Kuba a dovezl čerstvou pizzu. Jen tak. Aby potěšil. A ono to opravdu potěší.

Děkujeme za každé projevení přízně.

Snažíme se na nikoho nezapomenout a poděkovat jmenovitě všem dárcům v jednotlivých výročních zprávách, nicméně jsme se po jedné zkušenosti rozhodli uvést alespoň loga firem a organizací na webových stránkách hospice. Najdete je v sekci NAŠI DÁRCI. Hned vedle VÝROČNÍCH ZPRÁV.

Mohlo by se vám také líbit...